تمام روزها به صورت 24 ساعته

ما در امر داوری بسیار حساس و متعهد هستیم و با استفاده از دپارتمان تخصصی داوری، قادر به صدور رای، مطابق با قوانین و در جهت احقاق حق خواهیم بود.

داوری یک روش حل اختلاف است که در آن طرفین اختلاف، مسئله خود را به شخص سوم و بی‌طرف می‌سپارند تا تصمیم بگیرد. این روش برای حل اختلافات حقوقی و تجاری بسیار متداول است.

انجام داوری بسیار حساس و پر اهمیت می‌باشد و بار مسئولیت بسیار زیادی را بر دوش داور می‌اندازد. داور باید تصمیمات خود را بر اساس شواهد و اطلاعات موجود بگیرد و همچنین باید به طور عادلانه و بی‌طرفانه رفتار کند. این تصمیمات می‌توانند تأثیر عمیقی بر زندگی افراد، سازمان‌ها و جوامع داشته باشند.

به عنوان مثال، در یک داوری تجاری، تصمیمات یک داور می‌تواند تأثیر مستقیم بر سود و زیان شرکت‌های درگیر داشته باشد. در یک داوری کارگری، حقوق و منافع کارگران ممکن است در معرض خطر قرار گیرد. در یک داوری خانوادگی، خوشبختی و آینده افراد و خانواده‌ها ممکن است به تصمیمات یک داور وابسته باشد.

بنابراین، یک داور باید به طور کامل درک کند که تصمیمات او ممکن است تأثیرات جدی و دائمی بر دیگران داشته باشد و باید با دقت فراوان به تصمیم‌گیری خود ادامه دهد. این نه تنها شامل تصمیمات قضایی است، بلکه شامل رفتار و عملکرد داور، از جمله رعایت حقوق طرفین، حفظ حریم خصوصی و اطلاعات حساس، و رفتار با احترام با همه افراد حاضر در فرآیند داوری می‌باشد.

حل اختلافات از طریق داوری، معمولاً سریع‌تر، کم هزینه‌تر و کم دردسرتر از روند دادگاهی است اما معایبی هم دارد. در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر، می‌توانید مطلب مزایا و معایب حل اختلاف از طریق داوری را مطالعه نمایید.

شما ممکن است در شرایط زیر به داور مراجعه کنید:

  1. وجود بند داوری در قرارداد: اکثر داوری‌ها به دلیل وجود بند داوری در قرارداد اتفاق می‌افتند، که در آن طرفین توافق کرده‌اند که هرگونه اختلاف ناشی از قرارداد را از طریق داوری حل و فصل کنند.
  2. تمایل به حل اختلاف، خارج از دادگاه: اگر یک اختلاف یا نزاع بین طرفین وجود دارد و آن‌ها تمایل دارند که این مسئله را خارج از دادگاه حل کنند، ممکن است به داور مراجعه کنند.
  3. توافق طرفین: در هر نزاع، طرفین می‌توانند بدون آنکه الزامی به لحاظ قانونی وجود داشته باشد و به صورت داوطلبانه، برای رفع اختلاف خود، اقدام به تعیین داور مرضی‌الطرفین نمایند.
  4. وجود قانون یا مقررات قضایی: در بعضی از کشورها، قانون یا مقررات قضایی ممکن است طرفین را ملزم به استفاده از داوری کند.

پذیرش داوری یکی از خدمات گروه وکلای "وکیل اول" می‌باشد، ما در امر داوری بسیار حساس و متعهد خواهیم بود و با استفاده از تجربه و تخصص وکلا در امور داوری، تحلیل و بررسی موضوع اختلاف و تشکیل جلسه با طرفین دعوا، قادر به صدور رای، مطابق با قوانین و در جهت احقاق حق خواهیم بود.

از کجا شروع کنیم؟

کارشناسان ما در هر ساعت از شبانه روز به صورت رایگان آماده پاسخگویی و راهنمایی هستند و شما را تا رسیدن به هدف نهایی همراهی خواهند کرد، برای شروع می‌توانید با وکیل اول تماس حاصل نماﻳﻴد.

تماس 24 ساعته با وکیل 

آیا برای پذیرش داوری امکان مشاوره حضوری وجود دارد؟

بله، مشاوره حضوری از الزامات پذیرش داوری می‌باشد، زیرا اختلافات، موضوع، شرایط و جزئیات خاص خود را دارند و مشاوره حضوری با یک متخصص در امور داوری می‌تواند در فهم بهتر این شرایط بسیار کمک کننده باشد. هدف اصلی از مشاوره حضوری، فراهم کردن فرصتی برای داور (وکیل پایه یک دادگستری و متخصص در امور داوری) است تا با موارد اختلاف و نیازهای طرفین آشنا شود. پس از آن، داور شروع به تحلیل شرایط و بررسی اسناد و مدارک می‌نماید و طی جلسات متعدد (در صورت نیاز و متناسب با موضوع اختلاف) با طرفین دعوا و بررسی قوانین موجود در ارتباط با اختلاف به وجو آمده، اقدام به صدور رای می‌نماید. لازم به ذکر است که فرایند داوری و صدور رای نهایی، با توجه به موضوع اختلاف و میزان پیچیدگی آن به لحاظ قانونی، دارای زمانبندی مختلفی می‌باشد.

لازم به ذکر است که مشاوره حضوری به صورت رایگان انجام می‌شود و پس از آن، شما می‌توانید برای سپردن داوری به گروه وکلای وکیل اول تصمیم بگیرید.

چرا باید وکیل اول را انتخاب کنیم؟

از آنجایی که انجام داوری، امری حساس و پر اهمیت است، لازم است تا در انتخاب داور مرضی‌الطرفین و صالح دقت لازم را داشته باشید. "وکیل اول" با دارا بودن دپارتمان فوق تخصصی در حوزه داوری، قادر است خدمات داوری را با رعایت قانون و بی طرفی و اصول اخلاقی، به طرفین دعوا ارائه نماید. برخی از نکات قابل توجه در داوری که توسط وکیل اول رعایت می‌گردند به شرح زیر می‌باشند:

  1. تجربه و دانش: دپارتمان داوری وکیل اول دارای تجربه و دانش لازم در زمینه حل اختلاف می‌باشند. این می‌تواند شامل درک قوانین و مقررات مربوطه، آشنایی با کسب و کار و درک عمیق از مسائل فنی و حقوقی باشد.
  2. بی‌طرفی: دپارتمان داوری وکیل اول کاملاً بی‌طرف بوده و هیچگونه منفعت شخصی یا تعصب در فرایند داوری نخواهند داشت.
  3. توانایی ارتباط برقرار کردن: داورهای ما با توجه به تخصص و تجربه خود، قادر هستند به طور موثر با هر دو طرف اختلاف ارتباط برقرار کرده و نظرات و دیدگاه‌های طرفین را مورد توجه قرار دهند.
  4. حل مسئله و تصمیم‌گیری: داورهای وکیل اول در حل مسئله و تصمیم‌گیری افراد توانایی می‌باشند، به طوری که به طوری که می‌توانند راه حل مناسب و عادلانه را پیدا کنند.

وکلای فوق تخصصی و پایه یک دادگستری در وکیل اول در هر ساعت از شبانه‌روز آماده پاسخگویی به سوالات شما هستند و در صورت نیاز، امکان جلسه حضوری فوری را برای شما فراهم می‌آورند.

تماس با وکیل اول

برای آشنایی بیشتر با "وکیل اول"، پیشنهاد می‌کنیم به صفحه درباره ما مراجعه نمایید و همچنین بخش سوالات متداول را مطالعه کنید. سپس با حضور در جلسه مشاوره، می‌توانید از انتخاب خود اطمینان حاصل نمایید. همچنین می‌توانید بدون اتلاف وقت در هر ساعت از شبانه روز با وکلای فوق تخصصی ما تماس بگیرید تا اطلاعات لازم را در اختیار شما قرار دهند.